maanantai 24. kesäkuuta 2013

#99 ostoksia ja ratsastelua

heips :) tänäänkin menin ostoksille k-maatalouteen missä oli aika paljon juttuja -30% alennuksessa! löysin sieltä tämmöset !





tämmönen söpö eskadron kouluhuopa :3 toi väri saattaa näyttää punaselta mut se on persikan ja pinkin sekoitus, aivan ihana munmielestä ! makso jotai 49 e :)



sitte kingslandin tämmöset verkkarit jotka on vähän yli polveenasti! nää oli kans alennukses :) ihan sairaan mukavat päällä ja muutenki




tämmöne paita, eka kuva kokonaa, toka se merkki siinä ja kolmas takaata
tääkin oli alessa! ehkä vähän iso mulle mut tää ainaki menee kaua :) 

sit ostettii vaidalle semmone omena likitti. se oli ihan kauhee pehmee tai sillee et sen sai pureskeltuu helposti joka ei ollu hyvä juttu. no vaida sitä koko ajan puri ja rikko sen XD se oli niin pehmee et huhuhuh ! ois tukehtunu jos ne isot palat ois nielly ku jouduin kaivaa sen suusta semmosen ison palan sitä :D se ois olly hyvä jos oois ollu kovaa niiinku ne kaikki normit esim suolakivet mut eei ei se pitää olla kauheen pehmeee! eli periaattees turha ostos ! 

sitten menin tallille illemmalla. menin maneesissa koska alko satamaan. no meni ihan ok mut se oli aika jäykkä tai ei jäykkä mut laukassa oli vaikee saada sitä pehmeeks ja niinku semmosee 'oikeeseen' peräänantoo tai silee et sitä ei oikee huvittanu pysyy laukassa sielä mut kyl niiitä laukassakin hyviä pätkiä tuli, ja huomas kyl ketkä on ratsastanu pari viimestä päivää, ja vaida oli myöskin pitkästä aikaa aika laiska ! no kyl se meni sillee ihan hyvin ainakin ravissa ! :) 

huomenna on sitten taas iian koulutunti ja sillei (:

~ mellu


6 kommenttia:

  1. ostat aina kingslandin t-paitoi eks oo varaa ostaa muuta ? ;) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tiesin et joku tulee tänne pätee XDD no mitä muuta ittelläs on ;)? joojoo en kyllä tiiä mitä juuri sulla on mut eikös kaikilla oo melkeen jotain KL:llää ja nää oli vielä alessa !!

      Poista
    2. Joo on mull ainakin enemmän kingslandin kamoi ku sulla ..(: itteläs on vaa t-paitoi ...;)

      Poista
    3. hihih sun täytyy ollajoku mun tuttu ku tiiät! ahaa tiiän kyl kuka oot, esität sitä yhtä vaan noil hymiöil ;) hahah ja on mulla muutaki ku t paitoi XDD

      Poista
    4. XDDDD? anonyymi miks mä häpeen sun puolesta et oot olemassa :DDDDD

      Poista

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin