tiistai 18. kesäkuuta 2013

#95 täällä mainostan blogeja!


nyt sit vaivaudun tekemäänn tän! eli mainostan siis hyviä blogeja joihin itse voisin liittyä/olen jo liittynyt.
en nyt jaksanut laittaa blogien bannereita mut kyl se nyt vrm näinkin menee ! :D


Blogi kertoo Emmasta ja ponielämästään. Kannattaa liittyä lukijoiksi koska postaa aika usein ja on melkein aina kivoja kuvia! Jos joitan kiinnostaa -99 syntyneen hevosblogi jossa on paljon tekstiä, tekee usein videoita ja silleen ni kannattaa liittyä lukijoiksi
lukijoita 108

------------------------------------------


kiva ja hauskan olonen blogi. paljon kuvia ja tekstiä!
liittykää toki lukijoiksi!
lukijoita 61

----------------------------------------------
http://iddas.blogspot.fi/

blogi kertoo Idasta ja hänen poneistaan Barbista ja Viivusta. yleensä paljon tekstiä ja kuvia! Kannattaa liittyä lukijaksi jos kiinnostaa esteratsastajan blogi :)
lukijoita 57

--------------------------------------------------

 michaelanponskit.blogspot.fi

blogi kertoo -00 syntyneestä Michaelista (millasta) joka omistaa omalla kotipihalla tallin joka on myös ratsastuskoulu. kilpailee koulua ponillaan tumpilla! omistaa tumpin lisäksi 2 muuta ponia, tompan ja hanin. kiva blogi on, Liittykää lukijoiksi jos kiinnostaa !
lukijoita 17

---------------------------------------------------
katjuskaaaa.blogspot.fi/

blogissa kerrotaan Katjan ja hänen hevosensa Supsun elämästä. aika paljon yleeensä tekstiä mutta voisi olla enemmän kuvia mutta ei anneta sen haittaa ! :) kiva blogi, liittykää lukijoiksi jos kiinnostaa!
lukijoita 12 

------------------------------------------------------

tiitishorselife.blogspot.fi

blogi kertoo Tiitistä ja hevosesta Grillasta jota hän käy vuokraamassa pari kertaa viikossa. Liity lukijaksi jos kiinnostaa!
lukijoita 9

-----------------------------------------------------------

this-is-my-horse.blogspot.com 

blogissa Netta kertoo hänen ja hevosensa taikan puuhista. kilpailee esteitä aluetasolla, en tarkalleen muista mitä luokkia mutta se selviää katsomalla tämä blogi! Hauska ja kiva banneri :)
lukijoita 28

----------------------------------------------

juliaandsomethingspecial.blogspot.com

julia kilpailee esteitä ja koulua seura- sekä aluetasolla. julia omistaa ylläpitoponin, omanponin ja myös vuokraponin :) liittykää lukijoiksi!
lukijoita 31 

-------------------------------------------------- 
 http://emmijagrilluskaa.blogspot.fi/

emmillä on oma hevonen Grilla. tälllä hetkellä ei kilpaile hirvein usein. uusi blogi, liittykää lukijoiksi :)
lukijoita 4

-------------------------------------------------
Lindakatara.blogspot 

blogi kertoo lindasta ja hänen ponistaan tildasta(joka on vaidan sukulainen!!) linda kilpaileee aluetasolla esteitä! liittykää lukijoiksi!

juuuuh täs tää. laitoin tähän vaan ne blogis joissa itse olen lukijana tai jotka kiinnostaa minua edes jotenkin.  älkää ottako sitten tosissanne et tiiän ainakin muutaman jotka tästä alkavat vinkua joten rauha

tänään oli iian tunti. mentiin sitten pikkumaneesiin kun oli vähän kylmä ja silllei. vaida oli ihan ok, harjoteltiin sitä kn speciaalii jonka meen siis ensviikonloppuna ponikoululla. eli mulla on siis silloin kisat jos et tajunnu :D no tehtiin se raviohjelma siitä ja harjoteltiin siinä sitten sitä kun siinä on se laukka-käynti osuus niin harjoteltiiin sitä. sieltä tuli muutama aika hyvä siirtymä. lopuksi laukannostotkin meni tosi hyvin! vaida ois voinu olla vielä parempi, mutt se oli ihmeen laiska tänään tai silleen et ei se nyt niin liian laiska mut vähän. ja se johtuu siitä kun vaidall oli eilen mun pikkusiskonkaa hyppäri ja siellä oli kuulemma menny tosikovaa ja et oli ihan väsähtäny! ni sillee
 
tää on vrm supertyhmä postaus koska ei ole nyt kuvia.
nukuttiiin maanantai-tiistai välinen yö meidän pihalla teltassa essin, amandan ja katin kanssa ! :D meillä oli superkivaa ja telttaan mahuttiin tosi hyvin ja se oli aika iso mitä odotin :) oltiin ipadeillä ja puhelimilla ja katottii läppiä videoita ja kaikkkeee !! mentiin nukkuu vast neljältä :D 
 
~  mellu

4 kommenttia:

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin