sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

#98 ostoksia

heips :) tänään mulla oli talllivapaapäivä, joten kävin keskustassa käväsemässä tsekkaamas muutamat kauapat. tuli vähän ostoksia mutta ei maksanut yhteensä edes paljookaan :)

tämmönen hoitoaine mikä  hoitaa kakshaarasii ja muutenkin latvoja (mitkä on mulla kamalas kunnos) makso jotain 6 e ja risatt :)) Saa kaukista perus marketeista



kuivashampoo. ostin sokokselta 4 euroo :)


tämmöne meikkivoide mikä sopeutuu omaan ihonväriin. tää tuotemerkki ni kaikki kosmetiikkajutut oli ihan kauhees ales sokkarilla. kaikki jutut olivat 1-2.50 euron välillä ! eli ihan kauhees ales oikeesti ja muuten tää maksais jotai 8 euroo! tää merkki varmaan lähtee sokkarilt pois joten siks oli alessa, makso siis 2.50


sit tätä samaa sarjaa puuteri 3e.


tää makso 1,50 ja ostin siksi että käyttäisin sokkarille lahjakortin pois kun sinne jäi vielä 1,50 ja tämmönen on kyllä hyvä eli valkonen kajaali :))
sitten H&M  tämmönen paita mikä makso 3e !!!! eli aika halpa ja alennuksessa oli ! ;)       




juuu tää on tämmöne tyhmä postaus kun eii oo muutakaan aihetta joten päätin sitten esitellä näitä vähän kun jotkut tykkää ja jotkut taas ei :D itse en kyl hirveest tykkää esitellä tämmösii ostoksii mut heppaostoksii juu ;) (siis hevostarvike)

~ mellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin