sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

#102 kisat!

moii :) 
mulla oli eilen siis kahvimaalla ponikoululla koulukisat. meni tosi hyvin mulle :) 

heräsin aamulla joskus puol 9. puin, söin ja laitoin itteni valmiiksi. lähettiin sitte tallille puol 10. letitin vaidan siis jo edellisenä päivänä, ja laitoin myös otsatukkaan sykerön mitä ei yleensä laiteta. tykkään jättää vaidalla sen etutukan auki ku sil on se niin paksu ni se näyttää ihan hyvältä niin :) no sitten menin kattoo vaidaa karsinaan aamulla ja se sen sykerö otsatukassa .... oisitte nähny XDD unohin ottaa kuvan. vauva oli vähä nukkunu ni otin sitten sen letin otsatukasta pois joka oli siis ihan räjähtäny :DD haha naurettii sille ihan kamalast :D no vein sen hoitopaikalle ja harjattiin se siinä ja laitettii kuljetussuojat. mentiin siis monican ja marellan kaa :) no hepat oli autossa ja lähettiin kahvimaata kohti. meil meni jotai 20 min ajaa sinne. se on sillee ihan kiva pieni paikka et siel kumminki mahtu tehä kaikki jutut yms. verkassa se oli tosi kiva! reipas ja kevyt kädelle. verkkasin sen 15 min, ja sitten oli mun vuki.







sori nyt saatte pärjää hetken puhelinlaatusil kuvil mitkä napsasin videolta, saan sit kuvii vissii monicalta ni laitan niitä jos saaan niitä ;) 
rata meni hyvin. se oli siis kn special. alku tehrvehdys meni vähän vinosti, loivat kiemurat oli hyvät, voltit meni vähän isoksi ja silleen. se vaikein kohta ainakin meille kotona oli se laukka - käynti siirtymä. se otti aina treeneis jotai 3 raviaskelta siihen väliin. no sitten meillä meni kisoissa se tosi hyvin! saatiin siitä 6,5 :) !!! jeee olin ihan yllättyny et se kohta meni niin hyvin :o koko rata meni tasasesti. saatiin sitten siitä prosentteja 62,800 eli tosi hyvin meille! tuomari ei ollut lepsu tai silleen et se on ihan hyvä ja kehuttu ja sen kyran oppilas. en sijoittunut, mut melkeen. en ite vieläkään tiedä monesko olin kun tuloksii ei oo vieläkään tullut ! mutta pisteeni ei ollut kauakana sijoittuneiden pisteistä. (5sijoittui) olin tosi tyytyväine tähä suorituksee ;) !  

tossa video mun radasta ! sori ttaas sama biisi mut en jaksanu lataa uutta biisii tähä koneeesee :D
http://www.youtube.com/watch?v=DjKs8ZFEBsQ

hihi bongasin tämmössen viimetalvisen hypukuvan ! ;) tää on munmielestä ihan kiva, puhelin laatu (y)



vaida on niin kiva ja reipas aina muualla kisoissa, mutta kotona se ei aina oo niin kiva. no ennemmi niinpäin, aina välillä menee tosi hyvin, välillä ok ja joskus huonosti.

viimepäiviltä
tänään meen pellolle vähän ravailemaan ja muutamat laukat otan kans, en hirveetä treenii tee kisojen jälkeisenä päivänä.

~ mellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin