lauantai 27. heinäkuuta 2013

#117 © kuvailua

moikka :) 

tänään vähän kuvailin kaikennäköistä, kukkia ja ehkä muutakin. tää postaus on vähän kuvapainoitteinen, talliltakin tuli otettua jokusen verran kuvia :) mitä mieltä ootte enemmän kuvapainoitteista postauksista, kumminkin tekstiä sen verran että saa selostettua ja nii :-)

KAIKKI KUVAT SIIS © MÄ ! EI SAA KOPIOIDA








 naam kisikoita, meijä pihal on iso kirsikkapuu, siel on varmaa miljoona kirsikkaa et kova homma syödä! :--D

sitten menin taas ilman satulaa ratsastelee :)! mentiii monican kaa samaan aikaan. haettii hepat laitsalta, otin siinä niiistä kuvia :) 

voiii söpölainen<33

tää on mun mielest tosi ihana kuva<3

vaida & marella
sitten mentiin siis ilman satulaa kentällä, otettiin taas pienille esteille hypyt, otettii pari kertaa ristikolla ja sit vesimatolle :)  aluksi siis otettiin alkukäynnit derbykentän rajojen ympäri ja sitten ravattiin semmonen suora pätkä siitä :) sit tultiin kentälle ja siinä sitten vähän ravailtiin ja laukattiin ja hypättiin! :) pysyn nykyään paljon paremmin siinä laukassa ilman satulaa siis, enään en pompi niin paljon :) 

juutota jäi väärä asetus päälle kun äiti otti kuvia, sen takia nää on ihan tärähtäneitä :/ ... mutjoo parempi nää ku ei mitää. en siis ollenkaan ainakaan kuvien perusteella olla tuolla hypyssä mukana, tai sit teen jonkun tosioudon asennon kun tuolla kyydissä olen kun se hyppää .. :D 


pienten hyppelyjen jälkeen mentiin samat loppukäynnit, sitten talliiin ja pesulle ja marellankans ulos =)




<3

söpöläinenn<33
juuh tämmöst tänään :) ja huomenna linnanmäelle, en mene tallille joten en usko etttä huomenna mitään postausta tulossa!  mitäs siis tykkäsitte tämmösistä postauksista jossa on semipaljon kuvia ja vaihtelevasti tekstiä :)? oliko kuvat hyviä vai huonoja :)? 

1. kohta saisin kuvapostauksen toisen kuvattua mutta nyt on jotain 15 hyvää aihetta, vähän lisää aiheita jos saisi niin saisin tehtyä sen! eli kommatkaa tähän aiheita
2. kohta täynnä 40 lukijaa! Wow! tuntuu tosi isolle minulle, joten sit kun ylittyy 40 lukijaa niin teen kysymyspostauksen videolle! eli kommatkaa tähän myös kysymyksiä jos haluatte.  teen kumminkin erillisen postauksen et siihen voi kysyy mutta tähänkin saa :) ! mitä enemmän kysymyksiä - sitä kivempi! :) 

~ mellu

2 kommenttia:

  1. Moi, olen lukenut blogiasi vasta pari päivää mutta se on jos yksi lempiblogeistani! Olisi tosi kiva jos kävisit minun oman blogin sivustoilla. Olen jo tosi pitkään kirjoitellut enkun kielistä blogia, ja nyt olen aloitellut suomenkielisen heppa/lif style blogin. www.inkanponit.weebly.com

    VastaaPoista

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin