keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

#107 jo toinen postaus tänään + uuus banneri

jooo tää on jo toinen postaus tänään.
mulla piti olla hyppäri mutta ei ollutkaan, se siirty maanantaille. menin monican kanssa samaan aikaan tallille. sato vettä joten mentiin maneesissa.


aluksi taivuttelin käynnissä. vaida tuntu jo alusta asti reippaalta ja mukavalta. ravissa alkuksi tietenkin keventelin ja tein paljon suunnanmuutoksia ja ravi - käynti siirtymiä. tuntui tosi hyvältä ja sit päätin istua rarjoitusraviin. tein kaikenmaailman ympyröitä ja vähän keskiravia myös. sitten siirryin laukkaan ja tein vähän avoa jottai saisin sen hyvin taipumaan edestäpäin.

sitten päätettiin monican kanssa vaihtaa heppoja, eli mä menisin marellalla ja monica vaidalla. se meni molempien osalta hyvin. monica on ehkä tähän mennessä ainut kuka vaidan on saanut menemää hyvin, niinku lapsista siis. kokeneilla aikuisilla se menee hyvin kans ku ne on kokeneita, mutta monicalla hyvin kans. yleensä vaida testaa ihan kaikkia ja ei haluu tehä mitään yhteistyötä, ei nosta laukkaa tai mitään. se ei oikeesti jos siellä on joku ärsyttävä selässä tai muutenvaan ei ole kokenut tai semmonen joka ei siltä oikeasti vaadi. ärsyttää kun ihmiset tietää mun ponin asioista enemmän kun mä. ''vaida on ihan sairaan helppo ratasastaa, se on automaatti melkeen'' juu ei. ei se vaan ole. se ehkä vaan näyttää siltä kun kattoo maneesin penkiltä. mut ei se sitä ole. 

mut joo jatketaan sitten taas mihin jäätii XD vaida oli kuulemma tosi kiva mutta omasta mielestä monica ei oikeen osannut ratsastaa sitä! :D se ainakin näytti tosi kivalta.  marellakin oli yllättävän kiva. käynnissä vähän ei halunnut mennä peräänatoon mutta sitten ravissa se oli paljon kivempi. mä meen sillä tiistaina koska monica on itse jossai muualla niin meen sitten sillä! :)

lopuksi vaihettiin taas omat hepat ja sitten keventelin sen ja annoin kävellä pitkin ohjin.

marella , kellä menin :)
koht alkaa koulut! ihan sairaan vähä aikaa jäljelllä oikeesti ku alkaa mietti :( 

LIITTYKÄÄ LUKIJOIKSI TONNE ^ ! :)
~ mellu

3 kommenttia:

  1. Mimosa tekee nykyää kailkille bannerit:D tää onhienoin minkä oon ikinä sun blogissa nähny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, se tekee iha sairaan hienoi ni päätin kans silt kysyy ! :D jajooo itekki tykkään tost :)++ niin on ! :D

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin