tiistai 23. heinäkuuta 2013

#114 ostoksia ja paljon kuvia :)

Moi :) 
Oon ostellu nyt jotai lähipäivinä ja aattelin esitellä niit ku kumminki tykkäätte ja sit tuleee semipaljon kuvia en kyl tiiä mikä luokitellaa paljoks mut ihansaama :)

Eilen (maanantaina) (aikaviimetipassajulkasentämänjuuh:D) pikkusiskolla oli jo aamulla hyppäri. mentiin tallille jo 9 ja Amanda oli meijän mukana koska se oli meil yötä. Et en siis mennyt maanantaina joten siitä en nyt kerro mitään turhia löpinöitä

Ostettiin mullle kisatakki! Pikeurin Shannon! tää on tosi kiva, mulle sillee hiukan iso, mut ei paljon. vaik on vähä iso ni ei kumminkaan  näytä pahalta. Tää on tosi kivaa kangasta! Muutenki tykkään

 
blingbling! 
laitan tosta kisatakista paremman kuvan vielä, nää on nyt jotai puhelinkuvii ni siks ei oo kauheen hyvii

sitten tänää kävin shoppailee, ostin h&m;mmästä tämmösen hupparin!

.. sitten tämmösen tummansinisen normaalin kivan kauluspaidan.

tänään oli iian kouluvalkka. verkkasin kentällä, tunti oli pikkumaneesissa koska tuuli niin paljon. verkassa poni oli suht hyvä, ei mikään paras mut ei huonokaan. tein aika paljon vastalaukkaa. muistan kun tyyliin talvel se tuntu siltä et koht kaatuu , ku se niinku sillee tuntu et et koko ajan pettäis askeleet tai semmoselt tosi pomputtavalta XD mut nyt taas tuntuu tosi tasaselta ja sehän parantaa tasapainoo ni ainakin tuntu kans siltä et ois parantunu!

alkutunnista tehtiin niiinku sillee jännästi ! XD et esim vasempaan kierrosta mentiin, tultiin keskihalkasijalle - siitä käyntiin - takas raviin ja oikealle. siitä sitten kulmaan asti avoa. sitten kun tultiin pitkänsivun alkuun ni taas avoa ja keskihalkasijalle ja samat jutut kun aina ja vasemmalle ja niin ! se meni ihan hyvin, avot ei ollut parasta mutta käyntiin siirtymiset menivät hyvin. Sitten tultiin niin että siinä b3 ohjelmassa laukat nostettiin C ja H välistä, niin tehtiin sitten sitä . aluksi laukat ei onnistunut niin hyvin mutta loppua kohden meni tosi hyvin. sitten tultiin niin että mentiin keskiympyrälle, toinen puoli ympyrästä todella koottua käyntiä ja toinen taas keskiravia. se meni tosi hyvin, parhaiten tunnista meni toi pätkä ! se oli oikeesti tosi hyvä, iiakin sano et se oli tosi hyvö sitten lopputunnista! siltä se tuntuikin :) nyt saan vähän paremmin sitten hallittua sen askelia, erotan silleen 'paremmin' et minkälaista se normaali ravi on. toi on aika kivaakin puuhaa, aijon varmasti tehä tota ja laukassakin ois toi hyvää treeeniä! :) sitten loppuravit ja monican kanssa pellolle loppukäynnit..

Poni vähä poseeras ja piehtaroi tunnin jälkeen<3

söpöläinen<333

naaw kutittaa jalasta :3

tärkein mulle ikinä<31
hahahahha voi kuinka söpö , ihana toi ilme XDDD

joo et tämmöst tänää. ei niitä kuvia nyt erityisen paljon tullutkaan :D. Ette oo nyt hetkeeen saanut mitään ratsastuskuvia, saan takasin kamerani tälläviikolla jolloin tulee kuvapostauskin kuvattua ja muuta :) ! 

huomenna sitten ehkä hyppäri, jos ei oo niin menen vähän ratsastelemaan itsekseen 8)

~ mellu

11 kommenttia:

  1. kiva toi kisatakki :3 ja sit kans noi ostokset on kivoi varsinki toi huppari!!

    VastaaPoista
  2. Kivoja ostoksia. :) JA kauan oot ratsastanu ja millä tallilla käyt tai siis millä' tallilla teijän poni on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiitos :) Olen ratsastanut 'vasta' 3 vuotta ja käyn laakspohjan kartanossa ja siellä mun poni on :)

      Poista
    2. Eiks laakspohja oo lohjalla ja sehä on ihan sairaan kallis paikka ja hieno? :D Ja onko sulla youtube käyttistä, jos on nii mikä sun nimi on siel et sun videot löytää? :)

      Poista
    3. joo lohjalla on ja ei se nyt mikää kallis oo olosuhteisiin verrattuna .. :D

      Poista
    4. Hehhehh :DDDD mut siis oli mul asiaani et miks tos lukee et paljon kuvia ja en nää ku kaks kuvaa?

      Poista
    5. Siis kaheksan kuvaa ja se ei oo paljo:DDD

      Poista
  3. Katoin sun whats on my iPhone videon niin mikä sun käyttäjä on instassa? :)

    VastaaPoista

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin