lauantai 13. heinäkuuta 2013

#108 pellolla


Moii!
Kävin eilen shoppailemasssa. Ostin oikeastaan vaan yhen ostoksen,ostin siis mustat farkut seppälästä! Kattelinki H&M:mmästä yhtä kivaa hupparia mut en välttämättä osta sitä koska se on niinkuin sisältä semmonen nuhkasen pehmee, ja se nuhka lähtee irti vaatteisiin ja sit mun toppi oli ihan pinkiwsä nuhkassa täynnä kun olin kokellut sitä.
Elikkäs eilen ratsastin monican kanssa pellolla.oltiin tallilla jossain 5 aikaa ja harjattiin hepat ja mentiin pellolle. Aluksi alotin ihan ratsastamalla sen kunnolla läpi ja saamaan avuille jne. Se oli aluksi vähän jäykkä koska pikkusisko meni sillä eilen jotai. Sitten laukattiin joitakin ylämäkiä täysiä ja pitkiä suoria myös. Aina välillä jos oli joku suora pelto niin sitten ahersin sitä koulua silleee! Vaida  pli kyllä ihan kiva ratsastaa mutta ei ihan parhaalla ratsastuspäällä. No aina välillä niitä huonoja päiviä tulee, meillä ei oo tullu nyt pitkään aikaan, kerrankin on tullut tosi hyviä pitkiä pätkiä, mut je huonot päivät tulee kaikille aina välillä eteen !

Hienoin <3


Ihanin ja hienoin <3

Ai nii, mulla ja monicalla on ensviikon Lauantaina 20.7 kisat karjalohjalla, kummatki mennään helppoB 3  
Luulen että se kuvapostaus menee ensviikkoon kun on niin paljon kiireitä. Huomenna tulee sitten jotakin pienempää postausta, ainakin seuraavanviikon viikkokatsausta tulossa huomenna ;)!

Sori toi ilme ja just otin happee sisää ni kiva pullistus xdd mut onse hieno<3


                                                                     ~Mellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin