maanantai 7. heinäkuuta 2014

Laakspohjan estekisat + pikaiset kuulumiset

Moi! Olin la-su auttamassa laakspojan alue-kansallisissa kisoissa töissä. Lauantaina otin muutamat kuvat tutuista mutta en sitten kuvaillut enempää. Olin molempina päivinä siellä siis radalla töissä ja aurinko oli polttanut mun naaman kokonaan, mutta onneksi oli ihanan kuuma ilma vaikka välillä toivoinkin että olisi viileämpi. Laitan tähän muutamat ihan hyvät otokset kisoista!





 




Maanantaina eli tänään mulla oli pitkästä aikaa sonjan koulutunti jossa harjoittelin k.n special rataa ja tunti meni tosi hyvin! Vaida oli kiva suusta vaikka aluksi puri aika paljon oikeaa ohjaa. Aluksi olimme kentällä ja menin pääosin pääty-ympyrällä jossa aluksi teimme ravi-käynti siirtymiä ja sitten laukassa laukka-ravi siirtymiä jonka jälkeen aika kauan tehtiin laukka-käynti siirtymiä. Siirryimme sitten lopputunnista pikkumaneesiin jossa menin radan joka meni aikas hyvin!

Eli siis Tiistaina mennään Brobyyn kisoihin jossa on siis toi k.n special luokka ja on tosi kiva kun Iia pääsee auttamaan verkassa kun siellä on niin paljon tuttuja joka on myös kiva juttu :) Toivottakaa jooko tsemppiä meille :p Joten luultavasti seuraavassa postauksessa kisojen parissa..
 

Olllaan nyt katsottu vähän kisoja, kun en oo päässyt nyt alkukaudesta kisaamaan oikeeen kauheasti, niin katottiin tän kuun lopussa olevia aluekisoja Salossa joka on derbyllä(JES), sitten ainakin porvoossa aluekisat ja muusta emme vielä tiedä :) Sitten kauden loppupäässä on yleeensä ollut aluemestaruudet niin sinnekkin varmasti sitten!

~mellu

2 kommenttia:

  1. Luin vähän sun vanhoja postauksia ja niissä tuntu että hyppäsit ennen enemmän, nii hyppäätkö enää? Ja käytkö vaidalla monestiko esim. viikossa maastossa? Kun postauksissa tuntuu et meet aina koulua, nii ois kiva myös lukee teiän muista menoista ja jos laittaisit videoita ja kuvia nii ois kiva!:) toivottavasti pääsisitte myös vaidan kans kisaamaan!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo hyppäsin ennen enemmän, n. 1 kerran viikossa kunnolla. Esteistä innostus lopahti ja mun pikkusisko on hypännyt nytten, että vaida kuitenkin pääsee hyppäämään kerran viikossa ja sitä se kuitenkin tarvitsee. Itse menen aina välillä kuitenkin puomeja ja kavaletteja jumppaamiseksi :) Käyn maastossa mutta nyt en ole kunnolla ehtinyt, joka ratsatsuksen jälkeen käyn kiertelemässä ulkona mutta nyt meillä pääsee pelloille ratsastamaan jotenn siellä tulen paljon käymään. Toki laitan muistakin menoista, otampa sitten ensikerralla pellolle kameran niin saatte sitten kuvia ;) Jooo ollaan nyt katsottu kisoja joten sinne siis. oho tästä tuli pitkä kommentti xd

      Poista

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin