maanantai 14. heinäkuuta 2014

Pellolla

 Moi! Nyt meillä pääsee vihdoin pellolla ratsastamaan joten oon jo pariin otteeseen siellä mennyt. Tänään eli Maanantaina kävin kuitenkin kunnolla siellä ratsastamassa ja sainkin kuvaajan mukaan. Postauksen lopussa on myös yksi pieni videopätkä meidän menoista pellolla, kun yksi anonyymi toivoi jotain videota niin tässä tulee.


Yksin asia mua häiritsee näissä kuvissa. Nää kaikki on samassa suunnassa otettu eli ratsastan vasempaan kierrokseen KAIKISSA kuvissa, toivottavasti teitä ei haittaa joten älkää välittäkö siitä... :D 

oltiin siis monican ja willynkaa siellä!




Vaida oli ihan kiva ratsastaa, yleensä se luulee varsinkin aluksi kun en ole tehnyt sille selväksi että kuka on pomo, niin se hirveästi yrittää puskea ja tehdä omiaan kun se luulee että pellolla vain laukataan täysiä ja hömpötellään..

kiva könötys (y)



 Lopuksi käytiin muutaman kerran laukkaamassa pellolla vähän lujempaa jotta saa vähän irrotella, ja sen jälkeen loppuravit vaan nopsaan kentälle!


hieno vaida<3




hieman etpainoisena tässä kuvassa.. mutta loppuravit menossa!

taputukset maailmaihanimmalle ponille <3


tässä postauksessa oli enemmän kuva/videomateriaalia ja vähän tekstiä. Ei ollut oikeen mitään kirjoitettavaa joten toivottavasti kuitenkin kelpaa :)

Oon muuten uutta hyvänlaatuista banneria vailla. Ketään halukkaita tekijöitä? Kertokaa jos joku haluaisi tehdä!

12 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia!
    Vähän osui silmään et onks teijän satula vähän edessä? Tossa videossa sun ponin etulavat ei pääse liikkumaan kovinkaan irtonaisesti vaan ihan kuin liike loppuisi "kesken". Ja ku noita kuviakin katsoo niin sun oma jalkahan on ihan edessä, melkein lavan päällä, ja esim toi kentältä otettu pitkin ohjin kevely -kuva näyttää selkeästi kuinka edessa satula on..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatkan vielä sen verran, että ponin suhteellinen liikalihavuus ja iso maha voi olla myös syypäinä työntämään satulaa liian edes, oletteko harkinnut sen laihduttamista tai sitten vain takavyötä hännän alta mikä estäisi liian liukumisen.

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Hhaha en onnistunu pysyy anonyymina xD

      Poista
    4. Kiitos! Ja nyt kun katson ni se saattaa olla kyllä hiukan liian edessä mitä normaalisti. Meillähän oli ongelmana talvella se että satula liukui eteen, joten otettiin geeli käyttöön niin se on pysynyt hyvin paikallaan OIKEALLA kohdalla. En kyllä näe että miten se oikein on lavan päällä xd Jooo olemme kyllä tietoisia siitä että ponilla on pieni kesämasu, ja se on oikeasti tosi vähän vaan lihava ja parhaillaan yritämme sitä vähän ''laihduttaa'' liikuttamalla säännöllisesti kunnolla ja pyrkiä antamaan mahdollisimman vähän turhia herkkuja.Ja ei olla mietitty takavyörä koska ei sille ole mitään tarvetta :) Ja siis joo se oli tällä kertaa vähän liian edessä mutta yleensä se on oikealla paikalla. Ja hahaha jenna XD!

      Poista
    5. ja vielä - kun katsot noita kuvia niin mulla on koulusatula ja yleishuopa, ja se vähän hämää koska toi huopa ei oikeasti kuulu tohon satulaan niin se näytttää kyllä että on vähän liian edessä mutta todellisuudessa se ei ole ihan noin edessä :D

      Poista
    6. Joo okei mä mietinki et saattaa kans vaikuttaa toi huopa et näyttää olevan edemmässä ku oikeesti on! :)

      Poista
  2. Meinaatko jossain vaiheessa siirtyä johevosiin? :))

    VastaaPoista
  3. Kiva ja siisti blogi! Ja sulla on tosi kaunis istunta, kuin nuorempi Sophia Backlund, molemmilla pitkät kouluratsastajan jalat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voiii kiitos ihan älyttomästi toi oli niin ihanasti sanottu hhaha :3

      Poista

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin