maanantai 28. heinäkuuta 2014

Pitkästä aikaa satulalla


Heippa! Nyt ollaan päästy takas satulan selkään, viikko kun mentiin ilman satulaa tosi kevyesti koska siis vanha vyö oli  hinkannut pienet haavat molempiin kainaloihin. Saatiin myös uusi vyö ilmaiseksi, semmoinen perus vyö joka on tosi pehmeä ja nyt ollaan laitettu siihen karva ettei vaan pääse hiertämään koska ei ole vielä karvaa kasvanut niihin kohtiin.



Toissapäivänä eli Lauantaina menin siis Vaidalla aika kevyesti. Oltiin tallilla vasta aika myöhään koska ei todellakaan pysty päivällä ratsastamaan koska aurinko paistaa suoraan kentälle ja on niin tajuttoman kuuma että huhhuh..


Joten siis ratsastelin aika nopeasti, aluraveissa jo poni tuntui kivan pehmeälle (vaikka ei välttämättä näissä kuvissa ihan näytä) ja liikkui tosi reippaasti omalla moottorilla eteen. Kävelinkin aika paljon koska on niin kuuma.

Ja ainiin, älkää välittäkö mun istunnasta koska se vähän kyllä kusee näissä joissan kuvissa :D




Pitkästä aikaa pääsin laukkaamaan kunnolla, koska ilman satulaa on tosi vaikea laukata Vaidalla, kun sillä on tosi kova säkä niin se sattuu aika paljon. Ravissa pystyn helposti mutta laukassa en, ainakaan työskentelämään (ajattelemaan peräänantoa) mutta 'kevyessä istunnassa' ja hömpöttelyssä ei niinkään tunnu. Eli laukka meni yllättävän hyvin, se oli ihan pyöreänä ja rehtinä mutta oisi tietenkin voinut olla vähän paremmassakin muodossa.. No, ei se mitään, en oikeen pysty ajatella noin kuumassa helteessä kunnolla kaikkia asioita ;p





Tänään Vaidalla oli aamusta kengitys. Lokakuusta astihan sitä on kengitetty koko ajan rauhoituksella, koska ennen lokakuuta kävimme klinikalla ja siellä todettiin että oli niveltulehdus ja muutkin jalat vähän kärsi siitä, ja meillä oli melkein heti klinikan jälkeen kengitys, ja se oli kuule yrittänyt potkia kengittäjää ja sunmuuta.. Koska sillä oli silloin ne kaviot kipeät ja siitä jäi sille huono muisto joten siis rauhoitettiin se joka kerta. Ja tänään me kengitettiin ekaa kertaa vähään aikaaan ilman rauhoitusgeeliä, joka meni super hyvin! Vaida oli niin kiltisti, ihan  kun sillä ei olisi ollut mitään tapahtunut aikaisemmin, se vaan seisoi rauhassa ja ei yrittänyt vastustella mitään ollenkaan niinkuin ennen se vähän tuppasi tekemään.

laitettiin sille korviin pumpulia ja sitten korvahuput päälle, koska aateltiin että ei kaikki kovat äänet kuuluisi mitä se olis voinut kengityksessä vähän arkailla :)

Kengityksen jälkeen pestiin Vaida nopsaan ulkona ja vietiin Willyn kanssa takasin laitumelle, onnellinen pariskunta <3 ;)


Tässä erittäin hemaiseva kuva minusta ja ponistani ;-)


Tänään mennään vielä tallille, pikkusisko ratsastaa Vaidalla tunnilla ja mä autan yhtä meidän tallilaista joten ridaan varmaan maastossa hänen yhden hevosen :) 

// ainiin, tuo +60 lukijan erikoispostaus äänestys on meneillään, eniten ääniä on saanut tuo tallipäivä videona joten sen varmaan teen tässä joku päivä, pitää vain katsoa joku sopiva päivä milloin on erikoista tekemistä tallilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin