lauantai 19. heinäkuuta 2014

Blogihaaste; Suosikkiblogit

OHJEET: Jaa suosikkiblogisi muiden kanssa, ehkä joku löytää näin lisää lukemista! Esittele blogit lyhyesti ja kerro miksi pidät juuri niistä eniten.


Olen lukenut tätä blogia jo aika pitkään ja postaukset on aina hyviä ja pitkiä, niissä kerrotaan tarkasti kaikki ja ratsastusvideoitakin tulee hyvään tahtiin koko ajan. Banneri on tosi kiva ja ulkoasu todella simppeli kokonaisuudessaan.

Varmasti kaikkien tuntema Voitto kotiin -blogi. Eli Tiia kertoo blogissaan hevosestaan Voitosta ja välillä siskonsa hevosesta Lillistä. Tämäkin on ekojen lukemieni blogien joukossa ja blogissa tulee postauksia tosi usein, aina on hyvin laadukkaita ja hienoja kuvia ja sopivasti tekstiä. Ulkoasu on aina hyvin miellyttävä.


 Ida ja ponit
 Tämä blogi kertoo kaveristani Idasta ja pääsääntöisesti hänen omasta hevosesta Lumista ja ylläpitoponistaan Ulpukasta, mutta mukaan mahtuu myös paljon muitakin hevosia. Ulkoasu on todella yksinkertainen mutta kiva, postauksia tulee hyvin väliajoin ja tekstiä on mukava lukea kun se on miellyttävää. Blogissa tulee paljon treenipostauksia ja tietenkin kisoistakin.

Blogissa esiintyy kouluratsastaja Ella ja hänen oma hevosensa Wolle. Ratsu kilpailee säännöllisesti blogissa on yleensä valmennus ja kilpailupostauksia. Vaikka banneri on yksinkertainen niin se pistää silmään, ja se sopii myös ulkoasuun todella hyvin. Postauksia voisi tulla mielestäni ehkä vähän useammin. Blogissa on myös todella paljon kivoja kuvia ja pitkäää tekstiä.

Hyvän kaverini Amandan blogi, jossa hän kertoo omasta ponista Nipsusta ja hevosestaan Amidaliasta. Amanda on esteratsastaja ja kilpailee enimmäkseen tällähetkellä Nipsulla. Postauksia tulee hyvin väliajoin ja tekstiäkin on sopivan määrän ja kuvat ovat kivoja ja hyvänlaatuisia. Tykkään bannerista tosi paljon!

 Days of My Way
Ja yksi lifestyle blogikin pitää olla. Eli tätä blogia kirjoittaa Iina, joka tekee myös videoita youtubeen. Tykkään blogista, koska siellä tulee joka kerta paljon hienoja kuvia ja videotkin ovat hauskoja ja niitä on kiva katsoa. Banneri ei ehkä ole ihan minun tyylinen mutta ihan kiva kuitenkin.

 Kohti kilpailuja !
Viimeisimpänä mutta ei vähäisempänä Kohti kilpailuja -blogi jossa nimi kyllä kertoo kaiken! Blogissa kerrotaan kouluratsastajasta Emmistä ja hänen hevosestaan Macista. Postauksista kerrotaan paljon kisoista ja onnistumisista kuin epäonnistumisistakin. Postauksia voisi tulla vähän enemmän mielestäni !

Tälläinen postaus tällä kertaa! Ei ollut oikeen muuta kirjoitettavaa eikä kuviakaan niin huomasin Tiian blogissa nyt tämän blogihaasteen niin aattelin sitten tehdä tämän :-)

8 kommenttia:

  1. Tässä olikin pari ihan uutta (ja hyvää) blogituttavuutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi hyvä että tähän tuli semmoisia uusia mitä et oo ehkä koskaan kuullukkaan, niin saat jotain uuttakin lukemista! :)

      Poista
  2. Oi, kivoja blogeja olet laittanut! Olinkin jo unohtanut tuon Wollen blogin, kiitos vinkeistä siis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah hyvä että löysit myös uuden blogin ja käy ehdottomasti tsekkaa myös muutkin mitä et ole kuullut! Kaikki blogit on OIKEASTI lukemisen arvoisia :3

      Poista
  3. Moi!:) sun blogi on tosi kiva ja ajattelin jäädä seuraamaan sun ja vaidan menoa, niin ajattelin et voisitko tehdä kysymys-postauksen? (Löysin siis blogisi vasta vähän aikaa sitten ja haluaisin tietää teistä vähän enemmän/ "päästä kärryille" . Ois tosi kiva kysyä sulta kaikkea ja saada niihin kunnon vastaukset, esim. videolla!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! :) joo tottakai voin tehdä, teen ennemmin ihan tekstinä. Katsotaan nyt sitten joku sopiva väli missä ehtisin tehdä !

      Poista
  4. Sut on haastettu! :)

    http://ohjatristissa.blogspot.fi/2014/07/haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee kiva, pitää tehä joku päivä toi haaste kun kerkeen! :-D

      Poista

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin