torstai 10. heinäkuuta 2014

Koulukisat ja pellolla

 Moikkelis! Eli me oltiin tiistaina Brobyssä iltakisoissa. Meijän lähtö oli tallilta vasta 5 aikaan, joten siinä päivästä ehdin letittämään ponin ja pakkaamaan kamat yms. Menimme siis monican ja willyn kanssa kisoihin, ja Vaida ja Willy on ihan parhaat kaverit.

Oltiin hyvissä ajoin kisapaikalla, ja oli tosi kiva kun verkassa Iia auttoi siellä olevia oppilaitaan eli siis minuakin. Verkkasin vähän päälle 30min joka oli hyvä aika, ei olllut yhtään liian lyhyt joten ei oisi saanut olla pidempikään. Aluksi en ehtinyt hirveästi kävelemään kun piti alkaa ottaa raviin niin poni ei ollut ihan avuilla, mutta sain sen sitten verkassa todella hyväksi, poni kulki reippaasti eteen ja oli sika kivassa muodossa ja ei painanut kädellekkään onneksi yhtään.



Oli muuten tosi kiva jjuttu, kun Vaidan entiset omistajat pääsivät katsomaan kisoja!! He olivat juuri sattumoisiltaan mökillä kisapaikan vieressä niin oli tosi kiva nähdä Jasmiinaa ja Katariinaa <3



 Kun pääsin radalle niin kiertelin aluksi siellä ympäriinsä ja Vaida oli vähän laiska siinä joten ajattelin just silleen et apuaa mitä tästä tulee. :D Sainkin melkeen heti sitten lähtömerkin jjoten pääsin aloittelemaan rataa.




Raviohjelma meni tosi hyvin, tuntui kyllä  vaan että olisin potkinut ponia joka askeleella eteenpäin mutta onneksi se ei näkynyt ulospäin. Laukkaohjelma meni ihan okei, ensimmäinen laukkavoltti meni tosi huonosti kun Vaida olisi halunnut mennä diagonaalin joten jouduin ulkopohkeella tosi paljon työntää sitä oikeeseen suuntaan. Sitten toisessa suunnassa oleva laukannosto oli tosi huono, mutta kuitenkin pärjättiin hyvin loppuun saakka radassa.


Ja siis luokkahan oli k.n special. Olin aika tyytyväinen Vaidaan radan jälkeen, valmentajakin sanoi että se meni aika hyvin vaikka laukkaohjelma ei mennyt kokonaan niinkuin oisi ehkä pitänyt. Prosentteja saatiin 57%, ja olin aika pettynyt sen jälkeen. En Vaidaan vain niihin prosentteihin. Tää saattaa kuulostaa jotenkin irserakkaalta, mutta olisin odottanut ehkä parempia prosentteja koska rata oli oikeasti tosi hyvä, tein hyvät tiet ja kaikki. Ja paperin mukaan olisin mennyt paljon paremmin laukkaohjelman kuin raviohjelman, vaikka oikeastikkin laukkaohjelma meni suurimmaksi osaksi päin P:tä.. No, tuomarit on tuomareita ja riippuuu millä päällä he ovat ja kaikki tuomarit katsoo aina eri juttuja ratsukosta. Että tällästä tälläkertaa. :p Mutta silti oli tyytyväinen Vaidaan kun se oli niin hyvä<3


Ostin muuten yks päivä ihan sika hyvää satulasaippuaa! Suosittelen kaikille, on oikeasti aivan sairaan hyvää.


Tänään mulla ei varsinasesti ollut ratsastuspäivä vaan pikkusiskolla oli, mutta vihdoin pääsee pellolle ratsastamaan. Kuitenkin sain mennä yhden laukkapätkän sitten Vaidalla ja oli tosi hauskaa!



my love<3


~melisa

4 kommenttia:

  1. kiva postaus! ja ommeinaa hyvää satulasaippuaa parhail vaa tommosii;)

    VastaaPoista
  2. Vositko tehdä jonkun erikoispostauksen 60 lukian kunniaksi? (: Ja onko tolla Monicalla blogia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo! ja on: http://willyjamonica.blogspot.fi/ mutta ei oo vielä aloittanut kirjoittamista :)

      Poista

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin