sunnuntai 26. toukokuuta 2013

#82 katrilli ja kahlailua ! :)

meillä oli tänään siis se katrilli tyttöjen kanssa :) ! meitä oli minä, amanda, kati ja essi <3 katrilli meni ihan hyvin, paitsi musiikki loppu kesken joka vähän ärsytti mutta eise mitään :) ! me tehtiin silleen ku meillä oli vaan yks traikku ja yks auto , ja pitäs kuljettaa 4 poniii, joten tehtiin sillee et ku vaida ja allu on sillee et ne jaksaa olla ja sillee ni vietiin ne eka. kummatki meni tosi kivasti koppiin ja pois sieltä :)<3


matka sinne oli tosi lyhyt. meni jotai 15 minuutttii jossei sitäkää! :)
sitten minä ja essi taluteltiin poneja ja ootettii et amanda ja kati ja ponit tulis, sit laitettiin kans ittemme valmiiks :)

 <3 

sitten mentiin verkkaamaan :) vaida oli aika reipas tai semmonen normaali :) me ratsastettiin jossai jääkiekko kaukalossa :D!


<3

 
sitte tässä on katrilli esitys kuva :)


sitten kun oltiin tultu alas selästä , niin purattiin hepat :) ensin vietiin nipsu ja martta ja sitten vaida ja allu ! sitten lastattiin ponnyt ja kaikki sujui hyvin! sitten päätettiin amandan kaa mennä vähä uittamaan :) joten laitoin suitset ja sitten menin selkään ja rantaan menoks ! 
siellä meni kans ihan hyvin, nipsu ei vaan heti jaksanut mennä veteen mutta sitten meni ja hirveesti vaidan kanssa kuopivat ja varsinkin nipsu, se oli ihan innoissaan kun on nuori ja silleen :) kyllä vaidakin oli innoissaan, varsinkin aluksi :) tultiin molemmat tosi märäks ku ponit kasteli meijät ! mut on se uittaminen niiiiiiiin kivaa :) sitten mentiin talliin , ja lähdettiin kotiin päin :)



oli kyllä mukava päivä ;) ! 

~ mellu



4 kommenttia:

  1. no tietty sul oli mukava päivä ku näit mut ;););););)))))) ähäähähähää läppä oli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha no kyllä jaksaa aina olla kun on hyvässä seurassa ja katinki ja essinki kaa<3 :DDDDD

      Poista
  2. mäki haluisin et meillä olis uittamis mahollisuus :( mutt söpöth !<333

    VastaaPoista

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin