keskiviikko 8. toukokuuta 2013

#67 tunteja

moikka :) 
täää on sit tämmönen tylsä höpötyspostaus koska mulla ei oo nyt mitään kuvia mitä vois laittaa. mut tuol on ollu ihan sairaan lämmin ilma ! autonmittari näytti yhesvaihees 22 astetta jopa! mut kerron täs tällee normist parista päivästä 

tiistai 
mulla oli iian koulutunti. menin tallille , laitoin ponin kuntoon ja menin verkkaamaan. vaida oli alusta asti tosi reipas ja kivan olonen. tunti oli siis kentällä! jee! vaida on aina niiiin paljon reipppaampi kentällä vaikka olis kuinka kuuma,  siks tykkään enemmän kesällä kisoista jotka on kentällä ja sit poni ois tosi reipas ! nomutta pysytäämpäs asiassa:D aluksi tehtiin siis voltteja jotka menin hyvin. sit tehtiiin aina pitkällä sivulla silleen että takaosa väistätetään sivulle, sitten kans taivutetaan sisälle, eli sulkutaivutusta (. se meni hyvin oikeeseen kierrrokseen, vasempaan se meni siis ihan ok mut huonommin kun oikeeseen.sitten nostimme laukan ja tehtiin kans kaikkee volttei ja sillee. sitten lopuksi tehtiin diagonaalilla (vai mite kirjotetaan) väistöä. se meni tosi hyvin! ainiin ja tehtiin kans vähä keskiravia. tunti meni kaikenpuolin tosi hyvin, oli reipas ja kuuliainen. 

keskiviikko
hyppäri pitkästä aikaa. se oli siis tänävuonna eka hyppäri mulla kentällä, joten menimme pieniä tänää. korkein oli ehkä joku 70cm. aluks menimme ristikkoa kaheksikolla. sitten oli yksi este joka oli tavallaan jaettu puoliksi, siinä oli semmonen ns. pylväs ja aina kerrottiin että pitääkö mennä sen oikealta- vai vasemmalta puolelta. se meni kans hyvin vaikka tila oli ahdas.. sitten menimme kaikenlaista rataa, en nyt oikee jaksa täs selostaa. olin lopuksi sitten amandan & essinkaa ja tulin amandan kyydil kotii. 

huomenna pikkusiskolla on tunti että en oikee tiiä et tuleeks mitää postaust mut ehkä jotain ! :D 
ja sori ku täs ei oo nyt mtn kuvii /: mut seuraavas postaukses on!

~ mellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin