sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Tämän päivän peltoilu kuulumiset

Moikka! Oon taas postaillut tosi ahkerasti. Oikeesti lupailen teille koko ajan vaan että postailen enemmän mutta mitenköhän tässä näin kävikään. Kesällä on vaan paljon helpompi tehdä postauksia kun tapahtuukin paljon kaikenlasita ja on aikaa kirjoittaa, saa otettua helposti kuvia kentältä ja on pitkään valoisaa. Talvella se monesti menee niin että ei jaksa postailla tai joko ei ole kirjoittamisen aihetta ja kuvia/video matskua ollenkaan.

Tänään käytiin Vaidan kanssa _ekaa kertaa pellolla/hangessa tänä vuonna. En ole siis päässyt vielä nyt talvella hankeen kun ei ole ollut ollenkaan lunta joten ei ole voinut edes mennä. Tänään kuitenkin halusin tehdä jotain muuta kun tuuppailla pelkästään vaan maneesissa. Joten siis mentiin serkkujemme kanssa valosaan aikaan, eli suunnilleen yhden maissa tallille. Aurinko paistoi ihanasti mutta silloin kun menin itse niiin ei paistanutkaan. :(


  Mutta siis serkkuni 6v meni aluksi Vaidalla jotain 15 minuuttia, käveli suurimmaksi osaksi ja otti parit kierrokset myös ravia hienosti kentällä. Kun menin selkään niin siirryin aluksi maneesiinja siellä yritin saada Vaidaa läpi, mutta se oli niin onnessaan kun päääsi askön kentällä menemään kylmässä lumessa ja sillä jäi paljon virtaa sinne maneesin puolelle, joten vaida vaan juoksi menemään tosi kovaa enkä saanut sitä ratsastettua ihan kunnolla läpi. Käytiin sitten Jennan ja Riinan kanssa pellolla.

Aluksi vain kävelin siellä ja sitten aloin ravailemaan ympäri peltoa. Vaida oli tosi ihmeissään kun tuuli ja lumi vieri ja pölläsi siitä silleen tosi hellästi jalkojen välistä(jos nyt ymmärrätte ja tiiätte mitä suurinpiirrtei tarkoitanXD?) Niin se ihmeissään jäi stoppaamaan et mitä ihmettä. Kyl se sitten tottu siihen :D

 

En hakenut kuitenkaan Vaidaa nyt hirveästi peräänantoon kun tarkoitus olisi päästellä, mutta ei meillä nyt tietenkään niitä tilsakumeja ollut, joten tuli sitten lopuksi aika moisen isot tilsat Vaidan kavioihin, eli siis lumipallot sinne, joten se alkoi lopuksi kompuroimaan niin sitten ne laukkailut jäi siihen. Vaida oli siellä tosi innoissaan enkä jaksanut ratsastaa tuolla pellolla  sitä kunnolla läpi joten älkää ihmetelkö jos poni on vähä pitkänä tai ei minkään laisessa muodossa.



Oon nolo kun katon tos kameraan^^XD 
 Niin ja minnekköhän oon kattomassa...
Pakollinen loppuposeeraus ;) Vas. Jenna ja Vienna, keskellä Riina ja Kalju, ja minä ja Vaikkuaikkunen oikealla.

Kun tultiin pellolta pois niin menin vielä ratsastamaan Vaidan läpi maneesissa. Otin ulko-ohjan kanssa pukkiremmistä kiinni että en vaan antaisi siitä periksi ja Vaida menisi lyhyenä peräänannossa. Ravasin vaan siellä maneesissa puolisen tuntia ja Vaidasta tuli super hyvä! Se oli tosi pehmee ja lyhyessä muodossa ja olin niin tyytyväinen siihen kun se käytti tosi hyvin kans takajalkojaan. Eli ravailin niin innoissaan siellä eikä olisi tehnyt mieli lopettaa missään vaiheessa.

Kun vein Vaidan talliin niin siellä odotti päiväheinät ja pikkunen jäi onnessaan niitä mussuttelemaan.

Vaihoin nyt bannerin siihen vanhaan koska enään en Fannilla mene niin piti vaihtaa, aijon kyllä hankkia uuden bannerin tässä jonkin ajan päästä joten koitelkaa nyt kestää tätä vielä hetken. :D Ja muutenkin vaihdoin ulkoasua vähäsen.

Tää oli tämmönen vähän lyhyempi postaus, kertokaa postausidoita ja kommentoikaaa! ;)

~mellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin