perjantai 14. helmikuuta 2014

Reissuun!

Moikka! Vihdoin alkoi hiihtoloma ja tänään kävin taas koulutunnilla. Kerron siitä nyt siis ihan vähäsen.


Verkassa se oli pitkästä aikaa tosi kiva, oli tosi pehmeä ja silleen. Kun siirryttiin pikkumaneesin puolelle niin alettiin tekemään silleen, että kulman jälkeen ekasta kirjaimesta tehtiin niin lyhyttä käyntiä seuraavaan kirjaimeen eli pitkän sivun keskelle, sitten siitä R kirjaimesta puoliympyrä toiselle pitkän sivun keskellä olevaan kirjaimeen, ja siinä puoliympyrällä pidennettiin askelta ja mentiin lujempaa vauhtia, siiitä sitten taas lyhyttä käyntiä kulmaan asti melkein, eli oltiin siis yhdellä puoliskolla maneesista. Tuo tehtävä meni aika hyvin, käynnissä oli tosi helppo mennä niin pientä käyntiä kuin pystyi. Sitten tehtiin kans sama tehtävä ravissa, ja ne pidennykset meni tosi hyvin. 

Sitten mentiin uran sisäpuolelle ja aina pitkänsivun alusta väistettiin ponit takaisin uralle, nekin meni todella hyvin. Laukassa sitten lopuksi otettiin keskiympyrälle, sitten tehtiin jossakin kohdissa vähän väistöä ja sitten nostettiin laukka. Laukannostot sujui tosi hyvin, ei oo poni pitkään aikaan tehnyt noin hyviä nostoja. Sitten loppuravit ja pitkät loppukäynnit. 

Vaida oli NIIN hyvä pitkästä aikaa, nyt se alkaa palautua ennalleen. Muoto oli koko tunnin todella hyvä, vaida oli niin pehmeä ja Iiakin antoi tosi paljon kehuja. Äää oon niin tohkeissaan vieläkin, tästä on nyt hyvä lähteä reissuun hyvin mielin!

Me lähtään siis huomenna eli Lauantaina Turkkiin meidän golfseuran kanssa, siellä on kavereita niin on tosi kivaa sitten ja ollaan superhienossa hotellissa missä on hyvää ruokaa :) Vaidaa siis ratsastaa Veera ja Essi hoitaa yhden päivän. Viikon aikana meistä ei siis kuulu mitään, en siis ole unohtanut blogia jos joku ihmettelee, eli olemme reissussa 14.2-22.2


Instagramiin päivittelen varmasti kuvia joten seuratkaa @mellujavaida
oma vakituinen instagram on siis @mmelisah <- sitäkin saa seurata!

HAUSKAA LOMAA KAIKILLE!!! :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin