torstai 6. helmikuuta 2014

Torstain hankitreeni

Moi! Oon nyt saanut enemmän inspistä kirjoittamiseen joten teen ihan hyvillä mielin näitä postauksia, olisi kuitenkin kiva että kommentoisitte postauksiini niin sekin tuo enemmän mielenkiintoa tähän bloggaamiseen. Tänään kuitenkin kävimme Vaidan kanssa hangessa, eli siis sanottiin maneesille heipat ja välillä vaihtelua! Pyritään kuitenkin käydä ainakin kerran viikossa kunnolla pelloilla tai jopa kaksikin niin se on Vaidallekkin kivempaa.

Eilen Vaidalla oli siis mun pikkusiskon kanssa hyppäri, huomenna eli perjantaina on mulla koulutunti joten tänään on semmoista vähän erinlaista ja kumminkin sellaista että ratsastan sen kunnolla läpi. Joten siis kun alussa kerroinkin niin tänään mentiin hangessa. Tultiin tallille siinä jossakin puol 5 ja kävin tekemässä mössöt ja nopeasti harjasin pahimmat pölyt, koska menin siis ilman satulaa niin ei ole siillä niin paljon merkitystä. Ja siksi kans nopeasti laitoin sen koska halusin päästä kumminkin valosaan aikaan vielä ulos ratsastelemaan että ei tule kauhean tärähtäneitä kuvia mutta niin taisi kumminkin lopuille käydä.
 Ja siis menin aluksi kentällä, kävelin ponin kanssa aika pitkät alkukäynnit.


Sitten aloin ravailla ja tarkotus olisi siis kentällä ratsastaa ponin läpi ja sitten pellolla päästeltäisiin joten siellä sitten en hirveästi kaulasta välittänyt! Poni tuntui alusta asti kentällä ravissa aika vetreältä, tai siis että se oli helppo saada eteen alas ja ei laittanut kumminkaan vastaan mun käskyjä. Laukkaakin otin siinä jo vähäsen, ja muuutes, olen nyt tottunut tohon laukkaan ilman satulaa! Ennen en pystynyt ollenkaan laukata ilman satulaa koska Vaidan säkä tuntui niin kovalta joten kun vähän pompin siellä niin sattui tosi paljon. Nyt siis pystyn siellä paljon paremmin istua mutta työskentely siellä on vähän vaikeampaa, joten laukassa en tänään hakenut oikeen mitään muotoa koska hyvä että pysyn laukassa siellä selässä jotenkin.. :D


Menin kentällä jonkin 10minuuttia ja siirryttiin sittten pellolle. Tässä  välissä piti kumminkin ottaa tietysti pienet poseeraus-kuvat, tää oli ainut mikä onnistui, muissa mun ilme lagaa kamalasti ja Vaidan pää on sitten maassa tai korvat luimussa.



 Elikkä menin siis pellolle ja aluksi kävelin derbykentän aitaa pitkin, siinä oli jonkinlainen polku ja se oli aika pitkä suora niin kävelin aluksi sitä edestakas ja sen jälkeen otin laukkaa sitä pitkin. Aluksi Vaida ei oikeen innostunut laukkaamisesta mutta sitten loppua kohden se ois vaan halunnut mennä.


Tossa on pieni videopätkä pellolta.




  Nää kaks viimesintä kuvaa on pysäytetty videolta niin siksi laatu taisi vähän kärsiä.. :(


Kun olin laukkaillut niin pidin sitä aika isolla ympyrällä tuolla ja sitten työstin sitä ravissa, taivuttelin ja kaikkea mahdollista tein hetken aikaa.

kävelemässä pellolta pois. ja omg näytän siltä että olisin just tukehtunu omenaan XDd
Lopuksi vielä käväsin ratsastamassa Vaidan kentällä kunnolla läpi että huomenna olisi hyvä sitten koulutunnilla. Vaida tuntui oikein mukavalta ja oli tosi vaan ratsastaa kunnon hangessa. Kun meillä on tuolla tallilla todella isot pellot ja kaksi kenttää niin ainakin on tilaa missä ratsastaa!! Ratsastin Vaidalla yhteensä about 40minuuttia jos kävelytkin lasketaan.


Kun tultiin muuten tallille niin toi aurinko oli aivan upee kun se oli laskeutumassa! Pysähdyttiin keskelle kujaa vain siksi että sain otettua tosta kuvan. :D Tietenkin se näytti livenä paljon hienommalta ja oli tosi valoisaa mut tässä kuvassa näyttää et on kauheen pimeää. Valosta puheenollen niin päivä on alkanut huimasti pidentyä! puol kuuden aikaa alkoi vasta menemään melkeen pimeksi, ei kumminkaan niin paljoon, että ei näkisi mitään.

Tää ei ollut nyt hirveen pitkä postaus kun kumminkin tein videon ja siinä meni hetkisen aikaa ja nyt pitää mennä tekemään läksyjä..

Toivon että niitä kommentteja tulisi, ja ehdotelkaa muuten ERIKOISPOSTAUS ideoita! Kaikkea vähän erinlaista ja semmoista poikkeavaa muista ja mitä tykkäsitte muuten tästä postauksesta? ;)

~melisa

2 kommenttia:

  1. näytät siltä että tukehduit omenaanXDDDDD kuolin! Mut siis kiva postaus muruliini <3;)

    VastaaPoista

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin