keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Koulutunnit ja Vaidasta video


~my love <3 1

Mul oli maanantaina ja tiistaina kouluvalmennukset molemmilla (Vaidalla & Fannilla). Mua jänskätti mennä Fannilla aluks aika paljon ku miettii et mitä sillon tapahtui edellisellä kerralla, joten pelkäsin et iha just se lähtee ku tykinkuula, mut sit jos se ees vähä katto jotai pelokkaasti ni mä asetin tai taivutin kunnolla sisälle päin. Sonja joka oli entinen vakituinen valmentaja niin piti mulle pienen tunnin, tai en tiiä voiko sitä tunniksi sanoo kun se kesti puolisen tuntia. Tehtiin siis tosi paljon aluksi keskiympyrällä siitymiä. Ainiin ja fannin omistaja ridasi sen aluksi, eli verkkas sen mulle. Niin siis tehtiin paljon siirtymiä ravista käyntiin ja myös käynnistä laukkaan. Tunti meni tosi hyvin ja fanni oli superkiva. Aluksi ehkä vähän laiska ja jäykkä mut lopuks oli tosi kiva.




fanni meni siis tosi hyvin ja sain vähän luottoa hevoseen lisää, ja siitä se kaikki vasta lähtee kun luottaa hevoseen. Nyt meillä on aina välillä aikaa treenata talvilomalla kun Iian kouluvalmennukset on nyt lomalla niin sit voi lähtä taas tunnille itsevarmempana.

Sit tiistaina mä menin Vaidalla tunnille. En ehtiny juurikaan ollenkaan verkkaa koska isossamaneesissa oli hyppäri ja siellä ei oikein pystynyt verkata kunnolla koska koko ajan piti katsoa ympärilleen ja väistää niitä niin jäi verkka vähäseen, mutta heti kun päästiin pikkumaneesin puolelle niin aloin ravata että poni vähän vertyisi kun se oli vähän jäykkä. Aluksi tehtiin tunnilla silleen että mentiin suoraa uraa, mutta taivutettiin kunnolla ulospäin ja sitten takaosa siirrettäisiin uran sisäpuolelle jossa tulee pientä väistöä. Tällä tavalla saataiiin ponit vetreiksi ja taipusiksi. Vaida aluks laittoi päätä vastaan että ei halunnut hirveesti taipua mutta siitä se sitten parani. Koko tunti tehtiin tämmöistä jumppaa että ei menty mitään kouluradan osia tai harjoitella mitään. Sitten tehtiin samaa kahdeksikolla jossa aina siellä voltilla kans takaosa ulos ja pää sisään. Vaida alkoi sillon tulla superhyväksi ja aina kun vaihtui suunta niin tehtiin siirtyminen käyntiin joka meni TOSI HYVIN!! iia sanoi että teen vaidalla tosi hyvät ja pehmeät siirtymät. Laukassa tehtiin samaa jumppaa mutta toiseen suuntaan vaida ei ollut hirveen hyvä, ei halunnut taipua joten jatkettiin sitten siinä yhdessä suunnassa ravissa työskentelyä tehtiin kaikenmaailman juttua. Tunti meni siis tosi hyvin suuremmaks osaks ja olin tyytyväinen pikkuvaidasta kun se ei oo pitkään aikaan mennyt noin hyvin<3

 Kävin myös tekemässä ja antamassa fannin omistajan hepoille iltaruuat koska ne ei päässyt tiistaina tallille. Kun menin tekemään ne niin pikkufanni makoi siellä ja söi ruokaa samalla<3

Tästä postauksesta tuli aika lyhyt. Ei uskois että alle viikon päästä on jouluaatto! Mennää viettämään Ma-Pe Ouluun joulua. Uutenavuotena meen sitten viivin kanssa amandalle yöksi. Tästä postauksesta tuli aika lyhyt mut mitä tykkäsitte tästä ja videosta? Toivon paljon kommentteja ja että kommentoisitte ahkeasti :)

Mimosalle kuvat:






~mellu

2 kommenttia:

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin