sunnuntai 1. joulukuuta 2013

#139 kuvia + tuleva viikkokatsaus

<- VASTATKAA KYSELYIHIN ->

moikka!

tää postaus tulee olemaan aika lifestyle painoitteinen. Tää viikonloppu ollaan vietetty oulussa serkkujen luona, joten ei olla nyt heppailtu viikonloppuna juuri ollenkaan. perjantaina lähdettiin siis iltakoneella oulua kohti. kun tultiin lentokentälle, selvisi että lentomme oli peruttu. onneksi saimme toisen lentokoneen jolla lentää joka lähti kahden tunnin päästä siitä ekasta lentokoneesta jolla meidän olisi pitänyt mennä. noh, saatiin edes kone jolla lähteä koska vanhemmillamme oli siellä pikkujoulut ja ne olivat aika tärkeät vielä.

namnam, haettiin lentokentältä starbucksista kahvia kun siinä oli aikaa paljon kierrellä, oli muute hyvää<3
Frappucino <3
lento oli tosi tasainen ja ei heilunut juuri ollenkaan. kuva on otettu silloin kun olimme laskeutumassa ouluun.

teimme siellä kaikenlaista. serkkumme on 6- ja 10 vuotiaita. kävimme mm. pulkkamäessä, jossa en ole käynytkään piitkän aikaan :D oli kyl tosi kiva käydä pitkästä aikaa :D siellähän sitä lunta olikin tarpeeksi! 

niillä on tosi söpö kääpiöhamsteri talvikko, jonka nimi on Purkka.


niillä on myös tosi suloinen 3vuotias Pablo koira. se on niin kiltti ja ihana<3


karvaturri :)


en keksiny mitää kuvattavaa, joten tuttu ja turvallinen canonin linssisuojus :D 


siellä oli tuon verran lunta, jossakin kohdin enemmän koska tää kuva on otettu tieltä. tuolla oli kyllä niin joulufiilis, muttakun tultiin tänne lohjalle takaisin ni tuntuu vieläkin ihan syksyltä. täällä on tosi hirvee myrsky, tuulee niin kovaa nyt että huhhuh!


Pablo joulutonttu ;) yritettiin ottaa siitä vähän jouluisia kuvia, muutamat kuvat onnituivat hyvin mutta suurinosa ei. se on niin vaikeeta ottaa liikkuvasta eläimestä välillä kuva, kun ne liikkuu koko ajan sinnetänne :D 


käytiin sitten ottamassa hangessa meistä vähän kuvia. suurinosa epäonnistui täydellisesti, mä en vaan osaa olla kuvissa :D tää oli ehkä parhain näistä kuvista, mut tääki on aika kamala :D kauhee virne mulla xdxd



peace ! noi valot on tuol takana ihan kivat :D 



ku tultiin helsinkiin niin ostettiin lentokentällä vielä kitkatteja! nää on ihan parhaita ja en oon nähny näit hirveesti missää muualla ku lentokentällä, ja oli pakko ostaa. äähh nää on nii hyvii<3


kuvia ei sitten ollut enempää. voisin tässä väsästä teille nyt nopeasti jonkun tulevan viikkokatsauksen, koska joulukuu on aina niin kiireinen ja melkeen joka päivä on jotakin :D 

Maanantai: Mulla on uskonnonkoe, menen tallille katsomaan celinan tuntia ja luen sitten illalla terveystiedon kokeeseen.
Tiistai: Mulla terveystiedonkoe, menen Fannilla kouluvalmennukseen
Keskiviikko: menen tallille katsomaan celinan hyppäriä ja luen kokeeseen.
Torstai: menen ratsastamaan vaidalla ilmansatulaa koulunjälkeen, koska illalla on Lorrin pikkujoulut<3 (lor=meidän ratsastusseura eli lohjan ratsastajat) siellä on paljon kavereita ja tulee huippukivaa! luen myös tallinjälkeen kokeeseen..
Perjantai: aamusta on jo kouluvalkut ja menen fannilla siihen. sit illalla varmaankin kokeeseen lukua ja varmasti teen muutakin.
Lauantai: en tiedä vielä
Sunnuntai: ^^

että tommonen viikko! kuten näette niin kokeisiin lukua on joka päivä! koska meillä on sitten seuraavalla viikolle 4 koetta! ihanaa ;) joten pitää lukea päällekkäin.

en tee siis tänävuonna joulukalenteria koska aika ei vaan yksin kertaisesti riitä. voin kumminkin toteuttaa teille tässäkuussa paljon erikoispostauksia jos vaan haluatte. vastataa siis molempiin kyselyihin ja kommentoikaa!

~mellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin