lauantai 7. joulukuuta 2013

#142 Lemppari blogit

Moi ! 

Teen nyt tän lemppari blogit -postauksen ja tässä siis kerron mun ihan lemppari blogeista joiden postauksia odotan aina ihan innolla. Tietenkin niitä on enemmänkin mutta en aatellut laittaa ihan kaikkia, myös hyvien kavereidenkin blogit on hyviä mut laitoin tähän nyt semmosten blogeja joita en useasti näe tai tunne ollenkaan, niin on kiva lukea niiden kuulumisia blogeista! :) Elikkäs, nyt se alkaa..

Oona on 17-vuotias luokiossa opiskelva tyttö. Hän kertoo blogissaan vuokaponeistaan ja mielenkiintoisesta elämästään. Oona kirjoittaa tosi hyviä postauksia ja niissä on joka kerta paljon kuvia ja hyvää ja pitkää tekstiä. Tämä blogi kuuluu Hippola blogeihin. Ulkoasu on myös tosi miellyttävä eikä liian ''yliampuva''.
Lukija määrä: 1122

Aada on 19-vuotias bloggaaja joka on esteratsastaja ja kertoo elämästään Champ -hevosen kanssa. Postauksia tulee aika usein ja tekstiä on tosi paljon ja kuvia ja videoitakin ilmestyy ripeään tahtiin. Aadalla on nyt blogissa meneillään joulukalenteri jossa tulee kivoja erikoispostauksia. Banneri on tosi kiva vaikka se on aika yksinkertainen. 
Lukija määrä: 1949

Ida on 14-vuotias esteratsastaja Etelä-suomesta. Hänella on 7-vuotias ylläpitoponi Goldencoast Ultimate jolla hän kilpailee. Ida kirjoittaa 3-4 kertaa viikossa yleensä ja kirjoittaa mukavanlukuista tekstiä ja sitten hyvälaatuisia kuvia ja videoita. Ulkoasu on ihan kiva ja Ida on myös team Lor'issa niin tunnen sen sitä kautta. 
Lukija määrä: 202

Amanda on 14-vuotias esteratsastaja, mutta kilpailee kyllä kouluakin. Hänellä on oma poni, Goldencoast Emmanuelle. Postauksia on nyt joulukuusta asti tullut tosi ripeään tahtiin. Yleensä postauksissa on paljon tekstiä ja myös hyviä kuvia. Banneri on tosi kiva, tykkään siitä paljon. Amanda kuuluu parhaimpiin kavereiheni, mutta ei nähdä ihan hirveesti muutakun koulussa ja muuallakin niin on kiva kuulla miten amandalla & nipsulla menee ratsastelut. 
Lukija määrä: 130

Emmi on 14-vuotias kouluratsastaja joka valmentautuu ja kilpailee Maci nimisellä ponillaan. Hän ei ole nyt vähään aikaan postannut mutta kun postauksia tulee niin niissä on kohtuullisesti tekstiä ja paljon kivoja kuvija. Baneeri on kiva vaikka se on aika yksinkertainen ja ulkoasu muutenkin kiva. 
Lukija määrä: 270

Blogia kirjoittelee Netta joka on 15-vuotias joka on esteratsastaja. Hän kertoo treeneistä ja kilpailuista ja muutenkin vaan arjesta 9-vuotiaan Taika tamman kanssa. Netta on alkanut nyt postailla useammin ja banneri on mun mielestä tosi hieno ja talvinen. Netan tunnen myös Team Lor'in kautta.
Lukija määrä: 34

16-vuotias Elina joka bloggaa lifestyle blogia. Elina tekee paljon videoita blogiinsa ja ne on todella hyvä laatuisia ja kivoja. Postauksissa on myös hyvälaatuisia kuvia paljon. 
Lukija määrä: 8383

http://lillivoitto.blogspot.fi
Moni varmaan tietääkin Tiian blogin joka on suomen suosituin hevosblogi. Tiia kirjoittaa Voiton jah hänen arjesta sekä kisoista. Videoita, erikoispostauksia ja normaaleja postauksia tulee ripeään tahtiin ja videotkin ovat hyvän pitkiä ja kuvat hyvälaatuisia. Tekstiä tulee välillä liikaa mulle niin en jaksa lukea mutta yleensä tulee tekstiä kohtuullisesti. Banneri ja ulkoasu on todella hieno ja sopivan talvinen.
Lukija määrä: 6386

Elikkä tässä se oli! Kuten sanoin niin nää oli ne ihan lempparit ja myös Bon Bon blogi ja Tiian lifestyle blogi ovat lemppareitani mutta menkööt ne samassa tässä Tiian blogin yhteydessä. Liittykää ihmeessä ylläoleviin blogeihin lukijoiksi ja toivon että tsekkaatte ne ainakin ni voitte saada mielenkiintoista lukemista. :)

Ainiin ja loppuun vielä, haluaisin ehkä blogiini uuden nimen. Sen täytyisi liittyä jollakin tavalla kilpailemiseen ja tavoitteisiin. En oikeen tiedä minkälaisen nimen haluaisin mutta olisi kiva jos se jollakin tavalla liittyisi noihin sanoihin, että kun lukija lukee uuden nimen niin tulisi mieleen just noi kilpailut, tavoitteet ja tämmöset. Et nimiä kehiin kiitos! ;)

~mellu

10 kommenttia:

  1. Ei treeniä, ei tuloksia :) en keksi muita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei toi oli kiva ! :)) mut en laita lukkkoon vielä mitään, oottelen vielä et tuleeks muita ehdotuksia :)

      Poista
  2. this is my horse life, TAI ei duunii ei tuloksii :D ( you know, tuloksii XDD )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juuu kiitti :) tarkotiks siis et ei kilpailu tuloksii vai häh mitä sit XD

      Poista
    2. melisa idioottiXDD eks oo kuullu : ei duunii ei tuloksii ..:DDDDD:*<3

      Poista
    3. siis oon mut tajusin ton koko jutun mut en ymmärrä miks se laitto et youknow ni aattelin et tarkottiks se sit eri juttuu XDDD <31

      Poista
  3. Kiitoos! ja nimi ehdotus ois kilpailemisen iloa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitää! Kiitti vinkistä, toi oli kans kiva ehdotus :))

      Poista
  4. lahjattomat treenaa

    VastaaPoista

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin