tiistai 25. maaliskuuta 2014

muutamat ostokset + kenttäkausi avattu!

..kenttäkaudella tarkoitan siis että nyt olen avannut _kentällä_ ratsastaminen, eli meillä oli tänään koulutunti kentällä! Mun mielestä tää on sika mahtavaa ja kenttä on aivan loistavassa kunnossa ja Vaida on aina niin paljon kivempi kentällä, mutta kerron siitä tunnista siis vähän myöhemmin postauksessa.

Tässä postauksessa ei tule hirveästi olemaan tuoreita kuvia tai oikeastaan ei melkeen ollenkaan, mutta toivotaan että ei haittaa hirveästi, aikaa ei ole siis ollut oikeen kuvata tallilla, mutta tuleva viikko tulee olemaan mielenkiintoinen joten yritän kovin raahata kameran sitten mukaan niin pysytte edes jotenkin perässä! :D 


säätöä viimeviikolla :D
 Sunnuntaina tuli äkkilähtö Jumboon, menin iskäni kanssa koska se tapasi kaverinsa siellä niin sain shoppailla melkein 2h ihan yksin rauhassa! Olisi tietenkin ollut seurakin kivempi kuin ei mitään mutta jotenkin se on yksinään shoppailu paljon kivempaa kun saaa mennä omaan tahtiin mihin kauppaan vain. Mutta siis nyt nää muutamat ostokset, eli en ostanut paljon mutta juuri näitä tarvitsinkin, eli tarpeen tuli!


Bik Bokista tämmöinen tummansininen peplumi paita, koko S ja maksoi hirveät 15e. Tykkään tästä tosi paljon, ehkä vähän tämmönen ''juhlallisempi'' eli en käytä joka päivä todellakaan koulussa mutta aina välillä ja monissa juhlissa yms..




Sitten tarvitsin tämmöset perus tekokynnet, olikohan nää seppälästä?! mut tykkään eniten näistä normaaleista ranskalaisestamanikyyristä kun nää ei oo semmoset yliampuvat ja nää pysyy aika hyvin mun kynsissä :)


Ja tilasin ebaystä vähän aikaa sitten itselleni 4t kuoret, mulle on tullut vasta kahet nyt mut nää tulee meille silleen tyhmästi osissa mutta ei mitään :D Eli tilasin siis noi lilat ihanat kuoret, tykkään niist tosi paljon koska toi on tosi kirkas ja semmonen, ja sit harmillisesti huomasin että noi hopeiset blingi kuoret oli iphone 4:lle.. no ei se mitään, maksoi vaan jotain 70centtiä :D mutta ärsyttää kyllä pikkasen.. voin sitten esitellä loput kuoret kun ne tulee!

vas. Amanda - minä - bea - janina kisoissa
Meidän tallilla oli siis seuraestekisat ja Vaida + Pikkusiskoni starttasivat pikkusiskon ekat estekisat ikinä! Ne menivät 40cm + 60cm luokan ja molemmat menivät puhtaasti ja rata oli tosi siisti ja Vaida tykkäs päästä hyppäämään! Ja olin siellä eniten Amandan kanssa, sitten Beakin liittyi seuraan ja aina välillä kuka missäkin oli meidän kanssa. Oltiin siis töissä ja joka ikisellä radalla töissä!! mut vaik se seuraaminen siellä ei oo niin mukavaa niin seura korvaa kaiken ;)

Ja tänään siis oli koulutunti kentällä!! Oli niin ihanaa päästä ratsastamaan pihalle - poni liikkui hyvin eteen ja muutenkin se oli niin kivaa, paitsi oli tosi kova tuuli mutta ei se ainakaan meitä haitannut! ;)

tiiättekö sen tunteen kun onnistut jossakin? tiiättekö sen tunteen kun poni kulkee hyvin allasi? semmonen tunne on vaan niin hyvä. Olisin voinut vaan jatkaa ja jatkaa. 

kesällä 2013 pellolla irrottelemaassa

eli siis Vaida oli tosi hyvä tunnilla. Vaikka välillä piti hoputtaa takajalkoja eteenpäin mutta sekin sitten onnistui vain kun tein ja tein. Siirtymiset oli tosi hyviä ravista käyntiin. Laukannostot oli tosi hyviä, tykkään aina vaan nostaa laukkaa kun poni tekee ne tosi hyvin! Laukassa tosin ne takajalat on aina välillä hukassa mutta kyllä ne aina välillä sain hyvin mukaan. On mulla vaan niin ihana poni <3

Kerron tässä nyt tämän viikon tulevasta ohjelmasta jotta pysyisitte vähän mukana missä mennään!

Keskiviikko: Veera-Liisa ratsastaa Vaidan, eli siis se kuka ratsasti Vaidaa kun olimme Turkissa.
Torstai: kävelen Vaidalla ilman satulaa
Perjantai: Iian rataharjoitukset
Lauantai: seura koulukilpailut. Luokkana helppo B:3
Sunnuntai: kävelypäivä

Eli tommonen viikko tulossa! Ja tää postaus oli tämmöinen vähän lyhyehkö ja turha, mutta luulen että tää on parempi kuin ei mitään. Ajattelin vähän kirjoittaa joku päivä vähän erikoisempaa postausta, nimittäin mielepide postausta! Olisi kiva kokeilla jotain uutta vähän, eli siis lyhyesti sanottuna...

Aijon kirjoittaa mielepidepostausta, eli antakaa aiheita! Heittäkää ideoitanne, kaikki tahansa mitä päähäsi tulee mutta sse on sitten eri asia mistä kirjoitan! :D

OI MITÄ TEIT LAADULLE JA VÄRILLE BLOGGER??!!!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin