sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kuulumisia

Moikka! :))

Tähän postaukseen nyt aika nopeasti kirjoitan viimepäivien kuulumisista, viimeksi postailinkin keskiviikkona. Nyt ei tule hirveästi kuvia koska en ole jaksanut raahata kameraa tallille niin ei ole oikeen kuvamatskua mutta yritän nyt alkaa ottaa enemmän kameraa mukaan tallille.

Nyt on ollut tosi hyvät säät, siis aurinko paistaa joka päivä ihanan kirkkaasti, mutta toi pakkanen on kyllä aika kylmä mulle. Ois ollu nyt viikonloppu aikaa mennä päiväs aikaan tallille mutta lauantaina on ollut koulua ja en vaan millään jaksa nousta aikasin tallille, mut onneks päivä on alkanut pidentymään :) Mut nyt niihin kuulumisiin!

Keskiviikko

Olin kipeä eli en ollut tallilla ollenkaan. Vaidalla mentiin kevyesti ilman satulaa.

Torstai

En ollut torstainakaan tallilla vaikka en ollut kipeä. Olisi ollut turha mennä palelluttamaan itseään tonne kylmään kun ei mulla olisi ollut mitään tekemistä. Mut Vaidalla meni kumminkin mun pikkusisko ratsastamaan.

Perjantai

Menin itsekseni Vaidalla, oli kuitenkin niin kylmä joten menin topparatsastushousuilla ja ugeilla koska en olisi tarkenut mennä muuten. Menin kumminkin ihan satulalla ja en oikeen jaksanut vaatia Vaidalta ihan hirvästi menemään peräänantoon, ja koska Vaidalla oli paljon energiaa niin purattiin sitä sitten laukkaamalla tosi kovaa ympäri maneesia! Välillä tultiin pientä kavaletti linjaa ja välillä taas työskentelin kunnolla yritin työskennellä sen peräänannossa mutta jos Vaidalla ei oikeen alusta asti ala ratsastamaan kunnolla niin se on todella vaikea saada helposti pehmeäksi kaulalta. Loppuraveissa sain sen ihan ookoosti menemään mutta välillä tekee ihan hyvää vaan vähän revitellä ja leikiskellä :)




Vaida niin rakastaa aina kun sitä oikein kovasti hieroo tommosella kumihanskalla kaulasta, se alkaa nojaamaan ja se niiin nauttii siitä!


 Kotitaloustunnilla tehtiin tommosia lämpimiä leipiä jotka oli aika hyviä. Tehtiin myös smoothieta mutta se ei ole tässä kuvassa.
Lauantai 

Lohjalaisilla kaikilla oli lauantaina koulupäivä ja se kesti 9-13. Olin kotitalouspajassa ja siellä ttehtiin siis ruokaa. :D Koulunjälkeen menin kotiin ja olin vaan koneella ja käväsin tallilla mutta en ridannut ketään. Vaidalla meni siis mun pikkusisko ja sanoin sille että ratsastaa sen kunnolla läpi koska edellisenä päivänä tehtiin kaikkea muuta. Pidin myös yhdelle pikkutytölle tuntia hänen vuokraponinsa kanssa, en siis varsinaista tuntia mutta autoin sitä ja kerroin aina vähän mitä tehdä ja silleen. 




Kotitalouspajassa kokattiin konnollinen aamupala, eli teeleipiä jonka päälle sai kaikenlaisia kasviksia ja sitten sen kanssa teetä ja jälkkäriksi mustikka-smoothieta, nam!

Sunnuntaina eli tänään


Tänään mä ratsastin Vaidan. Yritin ratsastaa sen tänään kunnolla läpi. Aluksi se oli tosi jäykkä, en ymmärrä että miksi mutta sain sen kumminkin ihan hyväksi käynnissä. Ravissa olin pääty-ympyrällä ja halusin että se taipuu rehellisesti sisäänpäin ja vaihdoin aina välillä suuntaa. Laukassa menin vähän kevyessä istunnassa ja yritin myös saada sen läpi laukassa joka onnistui ihan kivasti - se laukkasi hyvin eteen ja taipui sisäänpäin. Loppuraveissa vaida oli aika hyvä mutta välillä se nosti päätä ylös eikä olisi jaksanut yhtään työskennellä kunnolla! Eli meni ihan ok, ois voinu mennä hiukan paremminkin.




















1. Hyvin innostunut poni lähdössä töihin!                                         2. After riding

Tällänen aika nopea ppostaus tällä kertaa, mitä tykkäsitte ihan tämmösestä normi kuulumispostauksesta? Ensikerraksi yritän saada jonkun kuvaamaan niin saan enemmän taas blogin puolelle ratsastuskuvia. Kommentoikaa siis mitä tykkäsitte!

Kertokaa myös postausideoita!!! Blogi arvostelun teen kumminkin tässä joku päivä.

~mellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin