maanantai 25. marraskuuta 2013

#137 yllätys paljastuu

moi!

kuten edellisessä postauksessa huomasittekin että nyt on tapahtunut jotain. yksi siihen sitten kommentoi ja arvasikin sen, eli me vuokraamme yhtä hevosta. Tän hevosen nimi on Fata Morgana II ja se on hieno koulusukuinen ja koulupainoitteinen hevonen, säkää tällä on 164cm. Nykyinen omistaja hyppää Fannilla kyllä enimmäkseen kun se hyppääkin tosi hyvin, re on 130-140cm(?) jos mä nyt ihan varma oon :D ja koulua menee kansallisella tasolla helppo A ainakin, en oo varma meneekö vaB mut ainakin tosi hyvin. en ala tässä selittelemään kun en hevosta vielä oikeen tunne kokonaan mutta siis vuokraan sitä n. 3 kertaa viikossa ja omistajat sanoi että saan myös kesällä kilpailla sillä aina välillä, kattoo nyt mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja keskitytään nyt tähän hetkeen! ;) jasiis omistajan blogiin pääset painamalla TÄSTÄ <- menkääs lukemaan blogia ja siellä on kans sivu Fannista ni siellä enemmän tietoa jos kiinnostaa :) ja siis omistajalla ei riittänyt oikeen aika kahteen hevoseen eikä halua kumminkaan luopua fannista ni ne halus sille siis vuokraajan.

olen vain kerran ratsastanut sillä ja tiesin heti että se on hyvä ja haluaisin alkaa vuokraa sitä. jasiis moni varmaan ihmettelee että miten vaida, minne se menee ja miksi. nosiis ensinnäkään me emme luovu siitä koskaan, pikkusisko menee nyt sit enemmän sillä ja se on ihan tohkeissaan. mun pikkusisko on vissiin esteridaaja ja vaida tykkään tosi paljon hyppää ni on vaidallekkin sit vaihtelua :D meen kyllä vaidalla 2-3 krt viikossa ja tulen kyllä vähän kisaamaan enskaudella sillä. Ja, no miksi sitten hankimme vuokrahevosen? no valmentajamme oli sitä mieltä että vaidasta ei saa oikeen enään mitään irti ja se ei ns. riitä mulle. tää ehkä vähän kuulostaa itserakkaalta mut ei se kyl sitä ole:D jos oikeasti haluaa kehittyä ni pitää ihan kaikkien sitten jos haluaa niin ottaa vastaan haasteita ja vaihdella hevosia ja tälleen :) must tää on tosi kiva juttu ku fanni on oikeasti tosi kiva heppa ja se on niin kiltti ja sil on tosi kivat askellajit. ja tää heppahan asuu samalla tallilla kun me, mut siis eri tallissa, kun siel on  3 tallii ni Fanni on sit alatallis :)


pikkusisko kuvas pient videopätkää ja oli ite kiva kans kattoo et mite se oikeesti meni! nää videopätkät on otettu aika alusta, mua ärsyttää että ne ei ottanut videoo sit lopuks koska sillon meni vielä paremmin. no, mun mielestä toi meni ekaksi kerraksi tosi hyvin. hyppäsinki sillä 3 hyppyy noin 60-70cm pystylle ja se hyppääkin tosi kivasti! :)

fanniii :D 

ratsastuksen jälkeen 

tänään mä menin vaidalla itsekseen. en jaksa enää oikeen kirjottaa ku kello on jo yli puol 11 ja pitäis mennä nukkumaan kun koulu alkaa jo 8.10 :( no kerron täs nopeesti ja lyhyesti. aluksi se oli ihan sika ja se on muuttunu tosi paljon saikun jälkeen :D kunnon virtapommi ja tietenkin kun nyt on kylmenny ilma   niin siitäkin on saanut vähän virtaa. mut sit lopuks se oli super hyvä, aluksi tein ravissa paljon siirtymisiä käyntiin et saisin sitä sit vähän paremmaksi kun yleensä se menee paljon paremmaks ku oon tehny siirtymiä. no kyl se sit meniki ja laukkasin sillä kevyessä istunnassa ja tein voltteja ja sunmuuta. sit piitkät loppuravit, varmaa kesti jotain 10-15 min. loppuravit on just kans tosi tärkeet ku se vaikuttaa siihen sitte miten se menee ensikerralla. :) meen vaidalla enskerralla keskiviikkona itsekseen, tää viikko menee vähän huonosti ku mul tulee kokeit ja mennään viikonlopuks ouluu ni vaida saa vähän vapaata mut sit yhen päivän menee yks meijjän tallikaveri.
vaidulii<3


haettiin sunnuntaina pitsaa kun oli nii kova nälkä ku tulin tallilta ! :D toi on sit jauhelia ja feta -pizza ;) 


tänää vaida oli niin söpöllä päällä ja napsasin vähän kuvia :D 


mun ponista on tullu VELMU! 


sanokaa mitävaa mistävaa, kaikki p***a tulee toisesta korvasta sisään ja toisesta korvasta ulos ja sit roskiksee, nobody cares! ;) (vaimitekirjotetaan)

huomenna menen iian kouluvalkkuun FANNILLA :D sää nähdä miten menee ;) postailen siitä tunnista sitten varmaankin torstaina. 
tuntu et tästä tuli tosi pitkä, mitä mieltä olitte tästä? 

huh, vihdoin pääsenkin nukkumaan xd öitä!

~mellu

2 kommenttia:

  1. Oi ihana toi sun vuokrahevonen :*
    Haastoin sut :)
    http://iddas.blogspot.fi/2013/11/haastejoulukalenterin-sneak-peak-video.html?m=1

    VastaaPoista
  2. haha jep, kiitti iduska :*
    juuu täytyy tehä joku kerta ;)

    VastaaPoista

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin