maanantai 5. elokuuta 2013

#122 aamuratsastusta

moi:) 

kävin sunnuntai aamulla ratsastamassa koska meillä oli sitten illemmasta menoa :)en nyt menny hirveen aamusta, koska mä herään jossai 11-12 ni ennen sitä on mun aamu XD et mentiin tallillle joskus puol 11! hain vaidan laitumelta ja sitten laitoin sen kuntoon käytävällä. harjasin sitä aika pitkään koska vaida oli tosi likanen ja muutenkin yritän aina tehä kaikki rauhassa jos ei oo mikään kiire :) sitten satula ja suitset päälle ja menoks kentälle :) !

aluks kävelin jotai 10 min kentällä. oli tositosi kuuma. sitten otin ohjat käteen ja aloin taivuttelemaan aina eri suuntiin, vaihdoin paljon suuntaa ja niin. otin sitten kevyttä ravia ja vaida oli aika hyvä. ehkä hiukan jäykkä ku pikkusisko on mennyt nyt pari viimestä kertaa sillä.
(kuvat ei ole sitten mitään maailmanparhaimpia, asennot tai kädet tai jotkut ei välttämättä oo hyvin mut ainaki saatte kuvia)



kesyessä ravissa siis tein voltteja ja sitten olin pääty-ympyrällä ja taivuttelin paljon. sitten annoin hetken kävellä ja otin taas ohjat. ravissa istuin siis alas ja kun vaida puski aika paljon ulospäin niin tein väistöä uralta pois niin saisin kuulolle ulkopohkeen. sitten kun olin väistänyt tarpeeksi ulos niin väistöin takas uralle. ja sitten tein tota koko ajan ja lisäsin sitten lyhyille sivuille isot voltit. 


sitten nostin laukan. laukassa se oli ihan ok, ois voinu olla parempi mut ei mitään valittamista. olin pääty-ympyrällä ja taivuttelin aika paljon sisään, kun oli ehkä vähän jäykempi.  sitten tein myös vähäsen vastalaukkaakin, joka meni tosihyvin. ainaki oon kuullu et vastalaukka parantaa tasapainoo et sitä pitäs tehä aina välillä. nyt huomaa selkeesti eron, ennen kun jotain puolvuotta sitten tein vastalaukkaa niin se tuntu tosi hassulta ja semmoselta tössähtävältä ja 'kovalta'. nykyään se on ihan normaalin laukan tuntuista :) tietenkin on vielä hiomista siinä esim kulmat ja niin!


uhmama kädet<33

vähä lössähti. vai? ja mun asento hyi tää kuva on iha huono XD!
 
hyvin pysytty satulassa!

tänään en oo tehny mitää erikoista, ollu vähäaikaa kavereitte kanssa ja nyt suuntana talli ja meil on monican kanssa se aluelupaan se sääntökoe tai mikä onkaa ! :D 
namm XD

uh mama mmitkä hiukset tuol xd
~ mellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin