lauantai 10. elokuuta 2013

#124 koulutunti

heidoo :) 

huhhuh, ompa tää kesäloma mennyt aika nopsaa! huomenna on mun syntymäpäivä (11.8), en oikeen mitenkään vietä niitä. ja sitten maanantaina alkaakin jo koulu. ihan kiva päästä kumminkin uuteen kouluun ja ylä-asteella on muutenkin kivempaa kun ala-asteella. näkee kavereita ja niin :) 

mutta siis eilen oli iian koulutunti, menin tallille joskus puol 5 ja mun tunti oli 6. harjasin vaidan ja se oli ihan sairaan likanen! unohin ottaa kuvan mut oikeesti, se oli tositosi likanen, se oli kuulemma piehtaroinut mutalätäkössä ja se muta oli kuivunut. niin siinä sitä harjailin suurin piirtein 20 min! ja se haisi ihan suolamereltä(?) :D sit ku olin harjaillu ni menin tekemään vähän ulos maaastakäsittely hommia ku oli sen verran aikaa. 

laitoin sit ponille kamat päälle ja mars ulos. käveltiin monican ja marellan kanssa alkukäynnit pellolla ja sit ravattiinkin siellä vähäsen. sitten mentiin kentälle verkkaamaan. verkkasin sillee jotai 10 min ja vaida tuntu ihan hyvältä. tunti oli pikkukentällä. aluksi tehtiin ihan vaan avoja pitkiä sivuja pitkin, ne meni vasempaan kierrokseen ihan ok , ei mitenkään maailman parhaasti kun se on vaikeempi suunta niiinkun kun tehdään avoja. mut oikeeseen suuntaan se meni aikas hyvin! sitten tehtiin keskelle kenttään neliö ja siinä niinkun jokanen kulma käännettiin ulkopohkeella, se meni kans ihan hyvin. sitten tehtiin sitä myös laukassa mutta muutetiin se ympyräksi jossa vähän koottiin laukkaa. laukka osuus ei mennyt aluksi yhtään hyvin, vaida puski ja puski ulospäin eikä millään meinannut kuunnella yhtään ulkopohjetta. mutta sitten lopuksi kun laukattiin se antoi jo enenmmän periksi. sitten vaan loppuravit ja taas pellolle kävelemään! 

hehe hyi tää kuva XD mut laitoin tän silti koska muuten ois ollu vaa yks ridakuva :(

<3

söpöläinen<3

hihi

''mitä sä mun peppua kuvaat''
käytiin tänään jo hakemassa mun synttärikakku ku huomenna ei voitu. tää on joku juuustokakku, toi päällys eli toi keltanen osa on jotai mangoa, valkone valkosuklaajuustojuttuu, nam ;3 ihan sairaan hyvää<3


tänään vaidalla on vapaa, tehdään vähän maastakäsinjuttuja ja sitten treenataan vähän lastaamista! 
kuvailen luultavasti tänään sitä kuvapostausta :) huomenna sitten meen monican&marellan ja vaidan kanssa vähän harjulle ja metikköön ratsastelemaan, moikka :)

~  mellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin