sunnuntai 20. lokakuuta 2013

#130 Horse Show 2013

Moi! :) 

Eli siis otsikon perusteella olin tänävuonna hihsissä. Olin siellä Torstaina 9-19.30 ja Perjantaina koko päivän. Torstaina lähettiin monican kanssa bussilla helsinkiin ja sitten junalla pasilaan. Mentiin heti katsomaan Amateur Tour kilpailua, ja meidän seurasta oli siellä muutama junnu hyppäämässä.

Essi & Allu

Amanda & Nipsu
Sitten jossain päivällä seuraamme liittyi Essi. Käytiin sitten monestikkin kiertelemässä siellä osastoilla ja syötiin pasilan rautatieaseman hesessä kun siellä hartwalilla oli kalliimpaa. Sitten illemmalla meidän seuraan liittyi myös Kati ja Emmi.



hups

Torstaina jäätiin monican kanssa kaverillemme bealle espooseen yöksi, että ei tarvitse mennä lohjalle asti ja taas aikasin aamulla hartwalille. 
Aamulla taas oli Amateur Tour(vaimitenkirjoitetaan) niin oltiin katsomassa sitä Emmin, Katin ja Monicanja Bean kanssa. Sitten kun Essi oli hypännyt niin se sitten tuli taas meidän kanssa! :) Katsoimme kisoja ja käytiin ostoksilla, ja taas porukalla pasilan asemalla syömässä hesessä!

Nähtiin siellä paljon tuttuja ja sitten illalla Vilja(mun paraskaveri) tuli meidän seuraksi sinne ja juteltiin kaikkea porukalla ja oli tosikivaa
Oli loppujenlopuksi tosi mukava viikonloppu hyvässä seurassa. Osoksia tuli yhteensä 4 ja kaikki tulee kyllä ahkeraan käyttöön ja ei ollut edes himokalliita. Esittelen tässä nyt ne :) 

Horse Confortin korvahuput
Mustat hyvät korvahuput mitä tulee varmasti monesti käyttöön! Alareunassa blingit, kokoa Full ja maksoi 14e. ostan varmaan samanlaiset ruskeatkin kun nää oli niin kivat ja sopi vaidallekkin
Jacsonin topparatsastushanskat
Mustat topparatsastushanskat. Nää on aika paksut ja sisällä on  ns. sormikkaat. Koko XL XDDD ja maksoi 15e
Blingi vyö
En tiedä  merkkiä, mutta takaata on kokonaan timanttia ja edessä myös siinä soljessa. Maksoi alennuksessa jotain 25 e ?

Pinkit saapassukat
Eli pinkin väriset saapasukat kokoa 36-42. Maksoi 20e

Eli tommoiset ostokset ja viikonloppu! 
Tässä postauksessa oli aika vähän tekstiä mutta paljon kuvia. Sori ku en kirjoittanut pidempää, mutta en keksinyt mitään puhuttavaa :D
Mitä mieltä olette tästä postauksesta?

~ mellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Toivon että mietit ensiksi mitä kirjoitat, epäasialliset kommentit poistan heti
-Ennen kuin kysyt minusta/vaidasta niin lue Vaida & Melisa -sivut!
-Vastaan kaikkiin asiallisiin kysymyksiin